Pedicure

Liep u al eens op wolkjes? Trouwe klanten van een pedicure kennen dit aangename gevoel van goed verzorgde voeten.
Bij het eerste bezoek worden alle specifieke voet- en nagelproblemen, alsook bepaalde aandoeningen en medicijnengebruik genoteerd. Ik vul een klantenfiche in die belangrijk is voor de behandeling.

Je kan bij mij terecht voor advies en behandeling van risicovoeten en huidaandoeningen zoals: verschillende soorten likdoorns, zwemmerseczeem, ingegroeide nagel, hoornnagel, schimmelnagel, stootnagel, tunnelnagel, etc.

Vanwege mijn jarenlange ervaring in de medische sector kan ik je ook steeds doorverwijzen naar een arts, dermatoloog of orthopedist.

Bij elke behandeling worden gedesinfecteerde materialen gebruikt. Ik werk met een toestel, ofwel een Aquaplanet-zuil en/of een Podomaster. Beide zijn op basis van een moderne nat-techniek, wat als aangenaam en pijnloos wordt ervaren. De gebruikte vloeistof heeft tevens een desinfecterende werking.

Een tussenkomst van de mutualiteit wordt aangevraagd via de formulieren van de mutualiteit. Informeer bij jouw ziekenfonds of je in aanmerking komt voor deze terugbetaling. Ik ben erkend voor thuiszorg in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.BASIS PEDICURE
€ 35

Supplement met veel eelt en / of likdoorns en / of ingegroeide nagels: € 2.


Meer info

LUXE PEDICURE
€ 50

Voeten desinfecteren, inspectie van de voeten, inweken van de voeten met ontsmettingsmiddel, nagels knippen, ...


Meer info

DEELBEHANDELINGEN
Vanaf € 8

Kunstnagel / nagelreparatie, ingegroeide nagel behandelen en drukvrij leggen, likdoorn en zaadlikdoorn, ...


Meer info

Elke pedicure behandeling kan aangevuld worden met een deugddoende paraffinepakking.
(Supplement € 10)
Voor voetproblemen van alle aard heb ik een groot aanbod van producten uit verschillende gamma’s: Peclavus, Chi, HFL en WandelWol